Blogarchief

dec 12 2016
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Ontspannen uitje op het water

Plan met Broky een ontspannen uitje op het water. Een BBQ is altijd erg gezellig, zeker als je de BBQ combineert met varen!

Lees meer...
jun 29 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Choco feest

Organiseer met Broky het ideale uitje voor vrouwen. Choco feest Een groepsuitje, team building, vrijgezellenfeestje, of gewoon zin in een Bossche Bol bij Tante Annie? Het kan allemaal bij Choco Loca! In de workshopruimte in Den Bosch, op de rondvaartboot, in Zaltbommel, op een boerderij of op een event met onze Choco Loca bus!

Lees meer...
jun 22 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Edelsmeden

Maak met Broky een persoonlijk sieraad. Edelsmeden Wij verzorgen met plezier en enthousiasme workshops edelsmeden voor grote en kleine groepen.

Lees meer...
jun 15 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Bubble voetbal

Ontdek met Broky hoe goed je kan voetballen. Daag je teamgenoten uit.

Lees meer...
jun 08 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Boerenfrisbee

Kies met Broky voor boerenfrisbee! Met z’n allen de wei in en proberen de frisbee in zo weinig mogelijk worpen in de melkbus te krijgen.

Lees meer...
jun 01 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Waddeneiland Ameland

Waddeneiland Ameland Geniet met Broky van deze geheel verzorgde dag. Bezoek zeehonden in hun natuurlijke leefomgeving. Per privé schip naar het prachtige waddeneiland Ameland, Zeehonden spotten vanaf de Robbenboot, heerlijk lunch en dinerbuffet, fietshuur, wadlopen indien mogelijk en natuurlijk heerlijk loungen op één van de vele terrassen!

Lees meer...
mei 25 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Ranking the Company

Ranking the Company. Kom met Broky nog meer over je collega's te weten. Teambuilding ten top! Wat weet jij nou eigenlijk van je collega’s? Bij Ranking the Company kun je ze eindelijk écht goed leren kennen. Ideaal voor een bestaand team maar ook geschikt voor een nieuw team.

Lees meer...
mei 18 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Boerensport

Boerensport in de wei. Beleef met Broky het plattelandsleven op een ludieke manier. Neem deel aan de zes echte boerensporten zoals trekker rijden, heiningpaal slaan, hooibaal stapelen, touwtrekken, klompenrace en vlotten bouwen. Bij boerensport in de wei kan het er soms fanatiek aan toe gaan. Maar bovenal wordt er veel gelachen.

Lees meer...
mei 11 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Crazy Crasher

Crazy Crasher (Wipe Out baan). Daag jezelf uit en doe met Broky deze behendigheidstest! Ben je altijd al een grote fan van het tv programma "Wipe-Out", hou je wel van een uitdaging en ben je een beetje sportief? Dan is de Crazy Crasher echt iets voor jou. Op diverse onderdelen gaan we je behendigheid en snelheid testen. Wie komt er als winnaar uit de bus?

Lees meer...
mei 04 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Room Escape

Met je team wordt je opgesloten in een ruimte, de X-Room (2-5 pers). Je hebt vervolgens 60 minuten de tijd om hier uit te ontsnappen. Dat kun je doen door de juiste raadsels op te lossen en op zoek te gaan naar aanwijzingen. Zitten die aanwijzingen achter het schilderij? In de vissenkom? Of in de gesloten schatkist?

Lees meer...
apr 27 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Zeilen

Aan het begin van de dag klinkt het u allemaal nog als abracadabra in de oren, maar al snel voelt u zich helemaal thuis aan dek. Aan het eind van de dag gaat u als een hechte en ervaren bemanning van boord. U wordt aan boord welkom geheten door de schipper en zijn maat. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u het reilen en zeilen aan boord uitgelegd.

Lees meer...
apr 20 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Wie is de mol?

Bij aanvang van het programma krijgt ieder team een mollenboek. In het mollenboek zitten continuutjes. Er moeten verschillende groepsopdrachten uitgevoerd worden. Aan wie laat je welk deel over? Hopelijk niet de verkeerde opdracht aan de mol…

Lees meer...
apr 13 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Steppen

Zoek je een ludiek uitje in één van de mooiste binnensteden van Nederland? Kom dan genieten in Amersfoort van de prachtige grachten, gezellige pleinen en top-restaurants. Amersfoort is de ideale stad om op de step te ontdekken.

Lees meer...
apr 06 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Stunten

Ervaar hoe het is om een dag (een uurtje mag ook hoor) als stuntman/vrouw door het leven te gaan. Onder leiding van ervaren stuntmensen uit de filmindustrie leer je de kneepjes van het vak.

Lees meer...
mrt 30 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: TukTuk Bingo Rally

U gaat op pad met een genummerde wegenkaart en een bingokaart. Stippel een tactische route uit en bezoek zoveel mogelijk nummers. BINGO!

Lees meer...