Blogarchief

jun 01 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Waddeneiland Ameland

Waddeneiland Ameland Geniet met Broky van deze geheel verzorgde dag. Bezoek zeehonden in hun natuurlijke leefomgeving. Per privé schip naar het prachtige waddeneiland Ameland, Zeehonden spotten vanaf de Robbenboot, heerlijk lunch en dinerbuffet, fietshuur, wadlopen indien mogelijk en natuurlijk heerlijk loungen op één van de vele terrassen!

Lees meer...
mei 25 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Ranking the Company

Ranking the Company. Kom met Broky nog meer over je collega's te weten. Teambuilding ten top! Wat weet jij nou eigenlijk van je collega’s? Bij Ranking the Company kun je ze eindelijk écht goed leren kennen. Ideaal voor een bestaand team maar ook geschikt voor een nieuw team.

Lees meer...
mei 18 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Boerensport

Boerensport in de wei. Beleef met Broky het plattelandsleven op een ludieke manier. Neem deel aan de zes echte boerensporten zoals trekker rijden, heiningpaal slaan, hooibaal stapelen, touwtrekken, klompenrace en vlotten bouwen. Bij boerensport in de wei kan het er soms fanatiek aan toe gaan. Maar bovenal wordt er veel gelachen.

Lees meer...
mei 11 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Crazy Crasher

Crazy Crasher (Wipe Out baan). Daag jezelf uit en doe met Broky deze behendigheidstest! Ben je altijd al een grote fan van het tv programma "Wipe-Out", hou je wel van een uitdaging en ben je een beetje sportief? Dan is de Crazy Crasher echt iets voor jou. Op diverse onderdelen gaan we je behendigheid en snelheid testen. Wie komt er als winnaar uit de bus?

Lees meer...
mei 04 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Room Escape

Met je team wordt je opgesloten in een ruimte, de X-Room (2-5 pers). Je hebt vervolgens 60 minuten de tijd om hier uit te ontsnappen. Dat kun je doen door de juiste raadsels op te lossen en op zoek te gaan naar aanwijzingen. Zitten die aanwijzingen achter het schilderij? In de vissenkom? Of in de gesloten schatkist?

Lees meer...
apr 27 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Zeilen

Aan het begin van de dag klinkt het u allemaal nog als abracadabra in de oren, maar al snel voelt u zich helemaal thuis aan dek. Aan het eind van de dag gaat u als een hechte en ervaren bemanning van boord. U wordt aan boord welkom geheten door de schipper en zijn maat. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u het reilen en zeilen aan boord uitgelegd.

Lees meer...
apr 20 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Wie is de mol?

Bij aanvang van het programma krijgt ieder team een mollenboek. In het mollenboek zitten continuutjes. Er moeten verschillende groepsopdrachten uitgevoerd worden. Aan wie laat je welk deel over? Hopelijk niet de verkeerde opdracht aan de mol…

Lees meer...
apr 13 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Steppen

Zoek je een ludiek uitje in één van de mooiste binnensteden van Nederland? Kom dan genieten in Amersfoort van de prachtige grachten, gezellige pleinen en top-restaurants. Amersfoort is de ideale stad om op de step te ontdekken.

Lees meer...
apr 06 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Stunten

Ervaar hoe het is om een dag (een uurtje mag ook hoor) als stuntman/vrouw door het leven te gaan. Onder leiding van ervaren stuntmensen uit de filmindustrie leer je de kneepjes van het vak.

Lees meer...
mrt 30 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: TukTuk Bingo Rally

U gaat op pad met een genummerde wegenkaart en een bingokaart. Stippel een tactische route uit en bezoek zoveel mogelijk nummers. BINGO!

Lees meer...
mrt 23 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Workshop veldkoken

Grillen, stoven en bakken met een Bourgondisch einde! Deze workshop richt zich volledig op het koken op een kampvuur met of zonder de Dutch Oven. We zullen een aantal basisrecepten maken die uitermate geschikt zijn voor in de Dutch Oven, voor op de camping of in het wild. Ook gaan we aan de hand van verschillende houtstellages/systemen koken. De billycan, een handig potje om water te koken, komt ook aan bod.

Lees meer...
mrt 16 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Powerboat

De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen.

Lees meer...
mrt 09 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Rotterdam game

In teamverband verplaatst u zich met verschillende vervoersmiddelen door de stad: te voet, per bus,met de metro, de tram en zelfs de watertaxi! U wordt blootgesteld aan ludieke doe-opdrachten, pittige vragen en maffe weetjes over Rotterdam. Onderweg worden de antwoorden op de vragen met een camera op de gevoelige plaat vastgelegd.

Lees meer...
mrt 02 2015
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Vliegen

Na de welkom bij ons vliegbedrijf krijgt u van een ervaren piloot een theoretische uitleg over het vliegen. De piloot zal u vertellen waarom een vliegtuig eigenlijk vliegt, op welke wijzen we het vliegpad van het toestel kunnen beïnvloeden, wat de instrumenten betekenen, enz.

Lees meer...
feb 27 2015
Citygame

Een citygame is een leuke manier om gezellig door de binnenstad te struinen. In vrijwel elke grote stad wordt het spel georganiseerd. Het is uitdagend en een boost voor de onderlinge samenwerking. Omdat er zoveel verschillende citygames zijn te spelen, is het voor kleine en grote groepen goed te doen.

Lees meer...