Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Edelsmeden

22 jun 2015Maak met Broky een persoonlijk sieraad.

Edelsmeden

Wij verzorgen met plezier en enthousiasme workshops edelsmeden voor grote en kleine groepen. Tijdens deze mini-cursus, die een dag uur duurt, nemen de deelnemers een kijkje in het atelier van de goudsmid. Ze maken zelf onder deskundige begeleiding twee zilveren sieraden naar keuze, bijv. een ring, hanger en/of broche. Voor heren is het ook mogelijk een dasklem, moneyclip of manchetknopen te maken. Deelnemers mogen de werkzaamheden zoals zagen, vijlen, slijpen, solderen, hameren, polijsten en afwerken zelf uitvoeren. De mini-cursus biedt tijd om meer informatie en uitleg over dit mooie vak te geven. In ons gezellige atelier krijgt iedereen een eigen werkplek met professioneel gereedschap. U hoeft niet handig of creatief te zijn, dat zijn wij al! Wij zorgen voor een glanzend eindresultaat, maar daarnaast zorgen we tijdens de workshop ook onbeperkt voor koffie, thee, fris en iets lekkers om te snoepen. We verzorgen tijdens deze dag ook een lekkere lunch. Op ons terras aan het water is het heerlijk pauzeren. Voor de begeleiding van grotere groepen beschikken we over een team vakbekwame medewerksters die er met plezier voor zorgen dat alle deelnemers voldoende aandacht krijgen. Tijdens de mini-cursus is er voldoende tijd om rekening houden met individuele wensen, zodat de sieraden die gemaakt worden een heel persoonlijk tintje kunnen krijgen.

Creatieve workshops en andere uitjes zijn met Broky snel georganiseerd. Plaats je aanvraag op de website en laat je verrassen.

 

 

Blogarchief
mrt 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Toertocht

Rij met Broky weg in een klassieke auto. Geniet van de omgeving en het zonnige weer. Toertocht Onderweg kunt u een stop maken bij het boomkroonpad voor een wandeling over de boomtoppen en wat lekkers in de uitspanning....

Lees meer...
jan 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Bootcamptraining

Test met Broky je doorzettingsvermogen. Bootcamptraining samen met vrienden, familie of klasgenoten een sportief dagje buiten.

Lees meer...