Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Powerboat

16 mrt 2015


Het ideale RIB Powerboat teamuitje voor bedrijven, vrijgezellen, familie/vrienden en individuele bezoekers. Beleef met Broky de ultieme kick van het Powerboat gevoel!

De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best! Zodra wij tussen de havenhoofden varen, trekken wij het gas open en start de belevenis.

Wil jij de adrenaline door je lijf voelen stromen? In Nederland zijn talloze uitdagende activiteiten te vinden. Plaats op Broky je aanvraag, dan helpen wij je op weg.

 

 

 

Blogarchief
mrt 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Toertocht

Rij met Broky weg in een klassieke auto. Geniet van de omgeving en het zonnige weer. Toertocht Onderweg kunt u een stop maken bij het boomkroonpad voor een wandeling over de boomtoppen en wat lekkers in de uitspanning....

Lees meer...
jan 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Bootcamptraining

Test met Broky je doorzettingsvermogen. Bootcamptraining samen met vrienden, familie of klasgenoten een sportief dagje buiten.

Lees meer...