Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Room Escape

04 mei 2015


Wie lukt het om binnen 60 minuten te ontsnappen uit onze X-Rooms? Laat je met Broky opsluiten in één van de rooms!

Met je team wordt je opgesloten in een ruimte, de X-Room (2-5 pers). Je hebt vervolgens 60 minuten de tijd om hier uit te ontsnappen. Dat kun je doen door de juiste raadsels op te lossen en op zoek te gaan naar aanwijzingen. Zitten die aanwijzingen achter het schilderij? In de vissenkom? Of in de gesloten schatkist?

Aan jullie de taak om te zorgen dat het lukt. Ondertussen kijken wij via een camera mee om te kijken hoe het ervoor staat. Komen jullie er niet uit dan krijg je een aanwijzing.
Er zijn twee verschillende escape rooms bij ons te boeken! The clowns room en the pirates room. Elk in hun eigen thema. Ideaal als uitje voor kleinere groepen.

Ben je opzoek naar een daginvulling voor een uitje met een kleine of grote groep mensen? Broky heeft aanbieders van activiteiten die prima kunnen inspelen op de

grote van je groep.

 

 

 

 

 

Blogarchief
mrt 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Toertocht

Rij met Broky weg in een klassieke auto. Geniet van de omgeving en het zonnige weer. Toertocht Onderweg kunt u een stop maken bij het boomkroonpad voor een wandeling over de boomtoppen en wat lekkers in de uitspanning....

Lees meer...
jan 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Bootcamptraining

Test met Broky je doorzettingsvermogen. Bootcamptraining samen met vrienden, familie of klasgenoten een sportief dagje buiten.

Lees meer...