Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Steppen

13 apr 2015


Geniet van een ludiek uitje op een prachtige locatie. Ga met Broky steppen in Amersfoort.

Zoek je een ludiek uitje in één van de mooiste binnensteden van Nederland? Kom dan genieten in Amersfoort van de prachtige grachten, gezellige pleinen en top-restaurants. 
Amersfoort is de ideale stad om op de step te ontdekken. Centraal gelegen, niet te toeristisch, maar wel érg gezellig en een historisch juweeltje. De step is hét ideale verbindingsmiddel tussen theaters, restaurants, café‘s en parken. Nu is fietsen veelal verboden, parkeren duur, maar een step is de leukste manier om de stad te ontdekken en kom je overal. Voor de wet ben je voetganger en door het lagere tempo geniet je meer van de grachten, pleinen (terrasjes!) en de geschiedenis.

Ben je opzoek naar een uitje in Amersfoort of ergens anders in Nederland? Start op de website van Broky je aanvraag en ontdek de mogelijkheden.

 

 

 

Blogarchief
mrt 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Toertocht

Rij met Broky weg in een klassieke auto. Geniet van de omgeving en het zonnige weer. Toertocht Onderweg kunt u een stop maken bij het boomkroonpad voor een wandeling over de boomtoppen en wat lekkers in de uitspanning....

Lees meer...
jan 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Bootcamptraining

Test met Broky je doorzettingsvermogen. Bootcamptraining samen met vrienden, familie of klasgenoten een sportief dagje buiten.

Lees meer...