Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Vliegen

02 mrt 2015


Zelf vliegen in een Cessna? Stap met Broky in het vliegtuig en ontdek of je talent hebt!

Na de welkom bij ons vliegbedrijf krijgt u van een ervaren piloot een theoretische uitleg over het vliegen. De piloot zal u vertellen waarom een vliegtuig eigenlijk vliegt, op welke wijzen we het vliegpad van het toestel kunnen beïnvloeden, wat de instrumenten betekenen, enz.

Vervolgens loopt u met hem/haar naar het toestel en u mag samen met maximaal twee passagiers plaatsnemen. Als de motor gestart is taxiet de piloot het toestel naar het begin van de baan en stijgt op. Eenmaal op hoogte gekomen is het toestel van u. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om bochten te maken, te klimmen, te dalen, etc.

Als de vlucht bijna voorbij is zal de piloot het stuur weer overnemen en terugvliegen naar het vliegveld, u kunt nog even genieten van het uitzicht. Als een gedeelte van de groep aan het vliegen is kan het andere gedeelte ontspannen (na) genieten van de vlucht en andere vliegbewegingen op ons vliegveld!

Wil je op een andere manier je talenten laten zien? Of sta je open voor meer unieke aanbiedingen? Een dagje weg begint met Broky.

 

 

 

 

 

Blogarchief
mrt 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Toertocht

Rij met Broky weg in een klassieke auto. Geniet van de omgeving en het zonnige weer. Toertocht Onderweg kunt u een stop maken bij het boomkroonpad voor een wandeling over de boomtoppen en wat lekkers in de uitspanning....

Lees meer...
jan 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Bootcamptraining

Test met Broky je doorzettingsvermogen. Bootcamptraining samen met vrienden, familie of klasgenoten een sportief dagje buiten.

Lees meer...