Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Workshop veldkoken

23 mrt 2015


Veldkoken is een ontspannende maar zeer originele workshop waarbij je in teams onder leiding van een echte 'bushcraft-expert' de heerlijkste gerechten maakt op een open vuur, in de open lucht onder een oude legerparachute. Neem met Broky deel aan de workshop en leer koken op een bijzondere manier.

Grillen, stoven en bakken met een Bourgondisch einde! Deze workshop richt zich volledig op het koken op een kampvuur met of zonder de Dutch Oven. We zullen een aantal basisrecepten maken die uitermate geschikt zijn voor in de Dutch Oven, voor op de camping of in het wild. Ook gaan we aan de hand van verschillende houtstellages/systemen koken. De billycan, een handig potje om water te koken, komt ook aan bod. 
Enkele activiteiten waar we ons mee bezig gaan houden zijn: platbrood bakken (bannock), cake bakken, het maken van een stoofpotje en als knaller zalm of forel bereiden op de Indian way!

Bij Broky vind je inspirerende workshops en activiteiten. Kijk voor meer informatie op onze website.

 

 

 

Blogarchief
mrt 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Toertocht

Rij met Broky weg in een klassieke auto. Geniet van de omgeving en het zonnige weer. Toertocht Onderweg kunt u een stop maken bij het boomkroonpad voor een wandeling over de boomtoppen en wat lekkers in de uitspanning....

Lees meer...
jan 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Bootcamptraining

Test met Broky je doorzettingsvermogen. Bootcamptraining samen met vrienden, familie of klasgenoten een sportief dagje buiten.

Lees meer...