Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Zeilen

27 apr 2015


Deze dag leer je zeilen als een echte schipper! 
Kom met Broky aan boord en geniet van het uitzicht. 

Aan het begin van de dag klinkt het u allemaal nog als abracadabra in de oren, maar al snel voelt u zich helemaal thuis aan dek. Aan het eind van de dag gaat u als een hechte en ervaren bemanning van boord. U wordt aan boord welkom geheten door de schipper en zijn maat. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u het reilen en zeilen aan boord uitgelegd. Dan is het tijd voor het echte werk! De zeilen worden gehesen en de haven wordt verruild voor het ruime sop. Als een echt team worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Navigeren, zeilen hijsen, gijpen en afmeren. Het is maar een klein voorbeeld van de taken waar u bij kunt helpen. Vervolgens vertelt de bemanning u van alles over de wereld van de wind en het water. Dan wordt het alweer tijd om de terugreis in te zetten. Samen met de bemanning zeilt u het schip terug naar de haven.

Meer ideeën voor een ontspannen dagje uit vind je op Broky. Wij helpen je graag een gepaste dag invulling te vinden.

 

 

 

 

 

Blogarchief
mrt 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Toertocht

Rij met Broky weg in een klassieke auto. Geniet van de omgeving en het zonnige weer. Toertocht Onderweg kunt u een stop maken bij het boomkroonpad voor een wandeling over de boomtoppen en wat lekkers in de uitspanning....

Lees meer...
jan 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Bootcamptraining

Test met Broky je doorzettingsvermogen. Bootcamptraining samen met vrienden, familie of klasgenoten een sportief dagje buiten.

Lees meer...