Citygame

27 feb 2015


Een citygame is een leuke manier om gezellig door de binnenstad te struinen. In vrijwel elke grote stad wordt het spel georganiseerd. Het is uitdagend en een boost voor de onderlinge samenwerking. Omdat er zoveel verschillende citygames zijn te spelen, is het voor kleine en grote groepen goed te doen.

Tijdens het spel is de stad het speelbord. Dus alles, en ja, ook iedereen kan worden ingezet om voor jouw team punten te scoren. Heb je het lef om de uiteenlopende opdrachten uit te voeren? Ben je in staat je teamgenoten te misleiden? Ontdek je als eerste de juiste strategie? Los samen met je teamgenoten het mysterie op! Er zijn citygames te doen die gebaseerd zijn op de verhalen van populaire films. Of speel het spel van je favoriete programma. En natuurlijk kun je er aan het einde van de dag een heerlijk etentje aan toevoegen. Misschien wel bij een restaurant dat je onderweg bent tegengekomen. 

Nieuwsgierig geworden? Plaats een aanvraag op de website voor meer informatie over citygames. Ook over andere activiteiten informeert Broky je graag.  


Start nu en plaats je aanvraag 

Blogarchief
mrt 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Toertocht

Rij met Broky weg in een klassieke auto. Geniet van de omgeving en het zonnige weer. Toertocht Onderweg kunt u een stop maken bij het boomkroonpad voor een wandeling over de boomtoppen en wat lekkers in de uitspanning....

Lees meer...
jan 20 2017
Broky belicht wekelijks een mogelijk uitje: Bootcamptraining

Test met Broky je doorzettingsvermogen. Bootcamptraining samen met vrienden, familie of klasgenoten een sportief dagje buiten.

Lees meer...