Veel gestelde vragen

Hoe kan ik als aanvrager een aanvraag plaatsen?
Als aanvrager kan je een aanvraag plaatsen door op 'plaats een aanvraag' te klikken op de homepage. Vervolgens kan je door middel van het keuzemenu heel eenvoudig snel en gericht een aanvraag te plaatsen.


Waarom zou ik als aanvrager een aanvraag plaatsen?
Jij als aanvrager gaat een aanvraag plaatsen als jij op zoek bent naar inspiratie, geen tijd hebt om vele websites te bezoeken en graag verrast wilt worden met het unieke aanbod van de aanbieder.


Is de dienst van Broky voor de aanvrager vrijblijvend?
De dienst van Broky is geheel vrijblijvend en is dus gratis voor de aanvrager.


Hoe kan ik als aanvrager inloggen op jullie site?
Als aanvrager kun je zowel inloggen met je Facebook account als met het account dat je specifiek hebt laten aanmaken voor de service van Broky.


Hoeveel tijd kost het om een profiel aan te maken?
Je kunt er voor kiezen om in te loggen met je Facebook account waardoor je geen apart profiel hoeft aan te maken. Mocht je geen Facebook hebben of er voor kiezen om een apart profiel aan te maken, dan zal dit proces hooguit één minuut in beslag nemen.


Hoeveel tijd kost het om een aanvraag te plaatsen?
Het plaatsen van een aanvraag is heel eenvoudig en een aanvraag kan al geplaatst worden in minder dan tien seconden. Aan de hand van een paar gerichte keuzemenu's plaats je een aanvraag.


Binnen hoeveel uur krijgt de aanvrager aanbiedingen van de aanbieder?
We streven er naar dat jij binnen 24 uur nadat jij een aanvraag hebt geplaatst minimaal een paar aanbiedingen hebt ontvangen van verscheidene aanbieders.


Hoeveel aanbiedingen ontvang ik als aanvrager?
Jij als aanvrager kunt aangeven hoeveel aanbiedingen jij maximaal per aanvraag wilt ontvangen. Dit aantal wordt ook gecommuniceerd naar de aanbieders waardoor het overzichtelijk blijft en aanbieders worden gestimuleerd om enigszins snel te reageren.


Hoe ontvang ik de aanbiedingen als aanvrager?
Nadat je bent ingelogd vind je op je persoonlijke pagina een overzicht van alle uitstaande aanvragen. Door een aanvraag te selecteren krijg je direct een overzicht van alle geplaatste aanbiedingen. Tevens kun je er voor kiezen om een melding per mail te ontvangen als er een aanbieding is geplaats door een aanbieder bij jouw aanvraag.


Hoe kan ik aan de aanbieder laten weten dat ik als aanvrager enthousiast ben over hun gedane aanbieding?
Als aanvrager kun je je enthousiasme uitspreken over een aanbieding door op 'accepteren' te klikken. Vervolgens geef je ook aan of jij contact op neemt met de desbetreffende aanbieder of dat zij contact met jou mogen opnemen. Aanbieders kunnen dus nooit zonder toestemming met jou contact op nemen omdat jouw contactgegevens dat niet zichtbaar zijn.


Kan een aanbieder zonder jouw toestemming contact met jou opnemen?
Een aanbieder kan nooit zonder toestemming contact met jou opnemen omdat jouw contactgegevens pas zichtbaar worden voor de aanbieder nadat jij hier zelf toestemming voor hebt gegeven.


Hoe laat ik als aanvrager weten dat ik akkoord ben gegaan met een aanbieding en mijn aanvraag wordt ingetrokken?
Als jij met een aanbieder overeenstemming hebt bereikt over een aanbieding dan kun je jouw aanvraag succesvol afsluiten. Door op jouw persoonlijke pagina aan te geven dat een bepaalde aanvraag succesvol is ingevuld door een aanbieder wordt jouw aanvraag ingetrokken. Nadien ontvang je dan ook geen aanbiedingen meer en de overige aanbieders ontvangen een melding dat jij een keuze hebt gemaakt en dat zij het helaas niet zijn geworden.


Hoe kan ik Broky aanbevelen aan vrienden?
De service van Broky kun je aan vrienden aanbevelen door ondermeer Facebook. Je kunt er namelijk voor kiezen om meldingen weer te geven op jouw Facebook profiel waarin staat dat jij hebt ingelogd of een aanvraag hebt geplaatst bij Broky. Tevens is het mogelijk om vrienden te selecteren die ook onderdeel uitmaken van een geplaatste aanvraag. Op deze manier weten jouw vrienden ook dat jij er mee bezig bent. Natuurlijk kun je Broky ook aanbevelen aan de hand van andere social media kanalen, zoals Twitter.