Werken bij Broky

Wil jij veel leren, veel verantwoordelijkheid krijgen en werken bij één van de snelst groeiende start-ups van Nederland? Dit is je kans!

Solliciteer bij Broky als webredactie stagiair(e)
Solliciteer bij Broky als online marketeer stagiair(e)

Wie zijn wij:
Wij zijn een online marktplaats voor al je vrijetijdbestedingen en wij draaien de rollen volledig om, de consument geeft zijn beschikbaarheid aan en de aanbieder komt met persoonlijke aanbiedingen. De consument wordt geïnspireerd terwijl het aanbod van de aanbieder doorslaggevend is. Geloof jij ook in ons concept en het merk Broky?

Wat bieden we je:
Een stage waarmee jij mede aan de basis kan staan van het succes Broky en wij er samen voor gaan zorgen dat Broky de plek wordt voor al je vrijetijdsbestedingen. Of het nu om een dagje-uit, uit-eten of om vakanties gaat, bij Broky word jij geïnspireerd terwijl het aanbod van de aanbieder centraal staat. Een unieke win-win situatie. We zijn een jong team met enthousiaste mensen die geloven in het concept en gaan voor het succes! Onze kernwaarden zijn dan ook nieuwsgierigheid, gepassioneerdheid en gezelligheid. Broky is gevestigd in Amsterdam, maar werken door heel Nederland is mogelijk.